/// Jogi tájékoztató


Kérjük, az oldal használata előtt gondosan olvassa a következő feltételeket.

Ezt a weboldalt (a továbbiakban: weboldal) és a weboldalon található minden információt, fényképet, videót, szöveget, más anyagot vagy szolgáltatást (együttesen: tartalom) a Ladó-Rec Kft üzemelteti.

Feltételek elfogadása; vonatkozó jog

A weboldal megnyitásával, böngészésével és/vagy használatával elfogadja a jelen feltételeket (a továbbiakban: feltételek) és a vonatkozó jogszabályok és rendelkezések betartását.

Kijelenti, hogy jogosult ezeket a feltételeket elfogadni. Amennyiben nem fogadja el ezeket a feltételeket, nem használhatja a weboldalt.

A tartalom használatára vonatkozó korlátozások

A tartalmat szerzői jog védi. MINDEN JOG FENNTARTVA. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme csak előzetes, írásbeli engedéllyel használható fel. Engedély nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott nyilvános közzététel céljából tilos.

Üzenetküldések

Az oldalon keresztül vagy elektronikus levélben küldött semmilyen kommunikáció vagy anyag nem tekinthető bizalmasnak.

Vállalja, hogy a kommunikáció vagy anyag nem tartalmaz törvénytelen vagy megjelentetésre más módon alkalmatlan tartalmat; hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy bármilyen kommunikáció vagy anyag küldése előtt eltávolítsa abból a vírusokat vagy egyéb károkozásra alkalmas elemeket; illetve hogy a küldeni kívánt anyag a tulajdonában van vagy korlátlan használati joggal rendelkezik ahhoz, hogy elküldje.

Módosítások

Tájékoztatom, hogy bármikor, értesítés nélkül, részben vagy egészben a tartalom módosításra vagy eltávolításra kerülhet. A weboldal használatával beleegyezik, hogy kötelezőnek tekinti ezeket a módosításokat és vállalja, hogy rendszeresen megnyitja ezt az oldalt, hogy lássa, milyen feltételeket köteles betartani.

Felelősség kizárása

Tájékoztatom, hogy semmilyen felelősséget nem vállalok az oldal illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, eléréséből, használatából vagy használhatatlanságából, illetve a tartalomban levő hibákból vagy hiányosságokból eredő közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért.